Jump to content

d.o.o., obrt, firma ili...

jacoby

Preporučene objave

Poštovani!

čitanjem ovog foruma shvatio sam da ovdje zaista ima, hvala Bogu, stručnjaka.

već mi neko vrijeme prolazi glavom ideja o otvaranju firme, no zaista nisam nikad u takvim 'vodama' pa iskreno nit ne znam neke osnovne razlike vezane uz to...

trenutno sam zaposlen, u stalnom radnom odnosu, nije toliko loše, no uvijek može bolje.. pa s obzirom da sam mlad čovjek koji ima želju i volju osigurati egzistenciju sebi i obitelji, a pritom naravno ne očekujem nikakve enormne zarade i bogaćenja, nego uredno i pošteno zarađivat novac svojim znanjem i pruženjem usluga, imam nekih pitanja, te me zanima savjet stručnjaka iz tog područja.

u glavi mi je ideja koja se vrti oko pružanja usluga u poslovima zaštite na radu i zaštite od požara, a budući da firmama te poslove mogu raditi i vanjski suradnici, meni je plan postati jedan od njih. naravno, zasad se to područje obilazi koliko je moguće, no sve izvjesnijim ulaskom u EU, vjerujem da će se morati pridodati više pažnje tome. s toga, mene zanima na koji način postati vanjski suradnik kojemu je zakonski omogućeno pružanje usluga poslova zaštite od požara i/ili zaštite na radu te koje korake pokrenuti i kamo krenuti, nakon što ustanem od stola i krenem u otvaranje doo, obrta ili nečeg trećeg petog, sedmog...

Molim za pomoć ljude koji znaju odgovore.

Hvala!

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija