jacoby objavljeno: 2. kolovoz 2011. Dijeli objavljeno: 2. kolovoz 2011. Poštovani! čitanjem ovog foruma shvatio sam da ovdje zaista ima, hvala Bogu, stručnjaka. već mi neko vrijeme prolazi glavom ideja o otvaranju firme, no zaista nisam nikad u takvim 'vodama' pa iskreno nit ne znam neke osnovne razlike vezane uz to... trenutno sam zaposlen, u stalnom radnom odnosu, nije toliko loše, no uvijek može bolje.. pa s obzirom da sam mlad čovjek koji ima želju i volju osigurati egzistenciju sebi i obitelji, a pritom naravno ne očekujem nikakve enormne zarade i bogaćenja, nego uredno i pošteno zarađivat novac svojim znanjem i pruženjem usluga, imam nekih pitanja, te me zanima savjet stručnjaka iz tog područja. u glavi mi je ideja koja se vrti oko pružanja usluga u poslovima zaštite na radu i zaštite od požara, a budući da firmama te poslove mogu raditi i vanjski suradnici, meni je plan postati jedan od njih. naravno, zasad se to područje obilazi koliko je moguće, no sve izvjesnijim ulaskom u EU, vjerujem da će se morati pridodati više pažnje tome. s toga, mene zanima na koji način postati vanjski suradnik kojemu je zakonski omogućeno pružanje usluga poslova zaštite od požara i/ili zaštite na radu te koje korake pokrenuti i kamo krenuti, nakon što ustanem od stola i krenem u otvaranje doo, obrta ili nečeg trećeg petog, sedmog... Molim za pomoć ljude koji znaju odgovore. Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.