Jump to content

Rehabilitacija


anonimno

Preporučene objave

Kod nas ti je dragi moj sve moguće. Pitanje je koliko je prošlo vremena od tog počinjenja prekršaja. Konkretno u mom slučaju, cca 3- 4 godine od dana od kada su mi pokušali staviti na teret prekršaj što im nije uspjelo, isti su spomenuli u zahtjevu za pokretanje prekršajnog postupka u jednoj sasvim desetoj stvari. Radi se prekoračenjima brzine i to u prvom slučaju od 74 km/h gdje je dozvoljeno 50 km/h i u drugom nešto slično. U drugom zahtjevu naveli su biseri "kažnjen je rješenjem MUP-a", nema veze kaj to niti P od pravomoćnosti nema.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako mogu gospoda mupovci u zahtjevu, možeš i ti u žalbi. Možeš navesti da je prvostupanjski sud navedeno iz zahtjeva uzeo kao otegotnu okolnost prilikom odmjeravanja kazne, a to nije smio učiniti zbog ,toga što navodiš ..........stoga tražiš od VPS da vrati predmet na ponovni postupak prvostupanjkom sudu itd.,itd.

Nek samo to pišu. A krivi su i suci prvostupanjkih sudova koji mupovcima "gledaju kroz prste". Da je netko drugi podnositelj zahtjeva vratili bi ga na ispravak, garant.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

moja poznanica uvjetnu i 4000 kn kaznu. Ne razumijem, pa zar to može tako?

 

ne moze. ako nisi nesto pobrkao, a vjerojatno jesi jer "uvjetna" (vozacka?) u praksi i u pravilu ide uz nanizu mogucu novcanu sto 4000kn nije, idi u drzavno odvjetnistvo u svom gradu i reci da znas za rjesenje prekrsajnog suda kojim je toj i toj za prek. 1.3 alkohola izrecena "uvjetna" zumv.

nadlezni drzavni odvjetnik ce provjeriti tvoje navode i ako su istiniti pokrenuti zahtjev za zastitu zakonitosti pred vsrh-om, koji ce presudom konstatirati da je tim rjesenjem zakon povrijedjen u korist okrivljenika (i usljed te cinjenice ne dirati u pravomocno rjesenje) a sudac koji je to ucinio vise nikada isto nece ponoviti.

eto, ako je ovo sto navodis istina, ucini nesto korisno za sebe i za stanje u pravosudju. inace, to ti je i gradjanska duznost.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Želiš reći da mogu priču o tome da su potegnuli prekršaj za koji je nastala rehabilitacija spomenuti u žalbi?

 

i u zalbi, a nakon zalbe i ako ista ne urodi plodom u tuzbi ustavnom sudu. medjutim nece ti se dogoditi da ti netko kao otegotano uzima prekrsaj za koji je nastupila rehabilitacija bez obzira na ono sto si ovdje procitao. ako je nastupila rehabilitacija ti si prekrsajno nekaznjavan za svakoga u ovoj zemlji, ukljucivo i sud.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija