dupinzg objavljeno: 4. kolovoz 2011. Dijeli objavljeno: 4. kolovoz 2011. Poštovani lijepo vas molim hitnu pomoć! Naime djevojka i ja smo dignuli kredit i zajedno kupili stan te nam se kredit u dogovoru s bankom skida pola-pola. Ona je nije željela upisati kao vlasnik stana i sada nakon nekog vremena je odlučila prekinuti vezu. ne želi plaćati polovicu ako ne živi u tom stanu (razumljivo) ali želi da ju se isplati u potpunosti koliko iznosi polovica kredita. ja nemam otkud to financirati. što mi je raditi? nadam se hitnom odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sepltura odgovoreno: 7. kolovoz 2011. Dijeli odgovoreno: 7. kolovoz 2011. Pa ako je u dogovoru s bankom tako sklopljen ugovor ne vidi zašto joj nebi skidali polovicu za kredit. Sad je pitanje kako plaćate trajnim nalogom preko plaće zabranom ili uplatnicom. Treba sve proučit kad se bilo kaj sklapa bilo kakav ugovor o svim posljedicama i mogučnostima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.