Jump to content

problemi sa nogostupom

dempa

Preporučene objave

Ne znam da li mi netko može dati suvisli savjet oko problema sa nogostupom koji je napravljen prije cca 1,5 godine uzduž mojeg zemljišta. Naime, proširila se i cesta na tom dijelu i nogostup, te je i jedno i drugo bez odobrenja vlasnika napravljeno na način da se cca 1,5 m po čitavoj duljini zemljišta ušlo u privatno vlasništvo.

Za vrijeme gradnje na žalost propustili smo priliku žaliti se (čudan splet okolnosti), a nakon što sam napravio geodetske izmjere čestice vidio sam gore navedene činjenice.

Sa investitorom (opčina Sesvete), pokušao sam dogovoriti da poprave štetu i naprave to na ispravan način ali osim odugovlačenja tipa, javit ćemo se , vidimo da je napravljen propust i sl., nisam dobio nikakav odgovor.

Bojim se da nešto ne uđe u "zastaru" ili tako nešto pa ne znam da li ima smisla pozvati građevisku inspekciju na već završene radove (ponavljam prije cca 1,5 godina)

Thnx unaprijed

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija