emajlirano objavljeno: 6. kolovoz 2011. Dijeli objavljeno: 6. kolovoz 2011. Koliko je valjana specijalna punomoć kojom je opunomoćenik ovlašten u ime i za račun davatelja punomoći prodati (primiti kupoprodajnu cijenu, izdati tabularnu izjavu) za konkretno označenu nekretninu? 6 mjeseci? 1 godinu? 5 godina? neograničeno? Ako netko ima vezano za ovo iskustva sa zk odjelom OGS Zagreb... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
emajlirano odgovoreno: 7. kolovoz 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 7. kolovoz 2011. anyone? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
emajlirano odgovoreno: 8. kolovoz 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2011. nije vrag da nitko na legalisu nezna odgovor na ovo pitanje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
montizg odgovoreno: 1. prosinac 2011. Dijeli odgovoreno: 1. prosinac 2011. http://www.iusinfo.hr/DailyContent/Topical.aspx?id=7498 ja sam jedino ovo našla ali imama i ja slično pitanje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.