kahi objavljeno: 6. kolovoz 2011. Dijeli objavljeno: 6. kolovoz 2011. Jel može pomoć?Bila sam na razgovoru za posao ,riječ je o prodavaču u otkupnoj stanici za otkup zlata i srebra..U toku razgovora mi je gospođa rekla da bi morala otvoriti privatni račun u Zagrebačkoj banci na koji bi sjedao novac za tekuće poslovanje firme tj konkretno,s tim novcem koji bi bio uplaćen na moj tekući rn bi radila ..znači u slučaju ako otkupim zlato koji bi mi klijenti dali a ne bih imala više na tekućem računu nazvala bi kao nadređenog i rekla da uplati opet na moj rn ,tako da ja opet mogu normalno poslovati.Nikad se nisam susrela s takvim načinom poslovanja ,moram priznati da mi malo budi sumnju..Ispada kao da bi prikazali drugačiji svoj utržak..kako bi to utjecalo na mene?tj da li bi mogla imati kakvih problema? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kahi odgovoreno: 6. kolovoz 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2011. Znači to je neka muljaža? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.