chupacabra objavljeno: 7. kolovoz 2011. Dijeli objavljeno: 7. kolovoz 2011. Nedavno me na autocesti zaustavio presretac radi prekoracenja brzine. Brzina je bila +50km/h od ogranicenja. Specificnost situacije je bila ta da presretac nije kvalitetno snimio moje vozilo, a tablicu nikako jer je dok sam bio u prekoracenju vozio daleko iza mene. Nakon mog spustanja brzine i prebacivanja u desnu traku, stigao me je, pretekao, izdvojio i legitimirao. U voilu su bila dva policajca. Imam li kakve mogucnosti prigovora na sudu (u zalbi sam vec napisao da nisam brzo vozio), s obzirom na nikakvu snimku? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Robert_007 odgovoreno: 7. kolovoz 2011. Dijeli odgovoreno: 7. kolovoz 2011. brzina je snimljena i zabilježena bez obzira na udaljenost, pratili su vozilo i zaustavili ga i utvrdili vozača!! To je jedino bitno u cijelom slučaju!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.