laurast objavljeno: 10. kolovoz 2011. objavljeno: 10. kolovoz 2011. molim za pomoć! na porodiljnom sam od 12 mj.prošle godine,ali je unutarnjom kontrolom u 5mj. ove god došlo do zaključka da poso nije rađen kako treba odnosno da su se uzimale pare, i sad smo ja i dvije kolegice pod istragom policije! istraga traje već 2 mj,ali nas iz policije nitko o tome nije još ništa obavjestio,mene zanima kako to sad ide postupak s obzirom da sam na rodiljnom,rodila sam prije 20ak dana! velika hvala Citiraj
laurast odgovoreno: 11. kolovoz 2011. Autor odgovoreno: 11. kolovoz 2011. molim vas odgovor,jeli se i meni može sad sudit ili se čeka da mi istekne porodiljni? štiti li me obiteljski zakon?! Citiraj
laurast odgovoreno: 16. kolovoz 2011. Autor odgovoreno: 16. kolovoz 2011. molim vas odgovor,jer mi svatko govori drugačije! hitno mi je Citiraj
laurast odgovoreno: 11. rujan 2011. Autor odgovoreno: 11. rujan 2011. zar nitko nezna,molim nekoga tko se iti malo razumje da mi se javi?! Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.