durda76 objavljeno: 11. kolovoz 2011. Dijeli objavljeno: 11. kolovoz 2011. molila bi za nekoliko odgovora.obrtnik sam(4g.bez prekida),jedina zaposlena,sa 3.8. mi je otvoreno bolovanje(komplikacije u trudnoći).moja pitanja glase: 1.da li ću i koliku naknadu dobivati sa hzzo ukoliko postoji dug na poreznoj sveukupni oko 15-tak tisuća kn(da li će biti dovoljno podmiriti samo dio koji se odnosi na zdravstveno ili sve?) 2.obzirom da sam jedina zaposlena obrt moram staviti u privremeno mirovanje,da li u slučaju da nakon nekog vremena nađem osobu koju bi zaposlila mogu obrt ponovo aktivirat iako bi ja bila i dalje na bolovanju? 3.obzirom da mi je prebivalište u Zagrebu,a obrt u drugom gradu gdje mi je prijavljen boravak,da li se doznake i ostalo potrebno nose na područni ured Hzzo-a,ili to moram u Zagrebu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ana456 odgovoreno: 18. rujan 2011. Dijeli odgovoreno: 18. rujan 2011. Dali se za bolovanje (komplikacije u trudnoći) uzima prosjek zadnje tri plaće ili godina dana? Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.