bredin objavljeno: 12. kolovoz 2011. Dijeli objavljeno: 12. kolovoz 2011. Pozdrav! Dobio sam rješenje kojim se zamjenjuje 1000kn kazne sa 4 dana zatvora itd itd, no te kazne se uopće ne sjećam niti imam papir od kazne/uplatnice jer je od prije nekih 2-3 godine, i nemam pojma gdje bi ja to trebao uplatiti 1000kn da se ovo rješenje stavi izvan snage i postupak obustavi? Osobno u bilo kojem mup-u? Ili je čak možda moguća i uplata na određeni žiro račun? Također ako mi možete reći koliko otprilike prođe vremena od dostave ovakvoga rješenja do izdavanja stvarne naredbe o upućivanju u zatvor tj. koliko vremena imam da platim kaznu i obustavim postupak izvršenja? Molim vas za bilo kakve upute / pomoć! Hvala unaprijed! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 12. kolovoz 2011. Dijeli odgovoreno: 12. kolovoz 2011. Imajte kod sebe stalno te novce + iznos za poštarinu, možete platiti uplatnicu koju će policajci imati sa sobom prilikom izvršavanja naredbe o vašem dovođenju u zatvor. Uplatnicu možete dobiti i u referadi suda. Zastara izvršenja kazne iznosi 3 godine od pravomoćnosti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.