sparkica objavljeno: 12. kolovoz 2011. objavljeno: 12. kolovoz 2011. Naime, moj brat je prije otprilike mjesec dana kupio auto od jednog kolege, ali, prodaja je bila u smislu "ti meni napravi poslove a ja ću tebi platiti sa autom jer novaca nemam" u svakom slučaju auto je bio kupljen. On mu ga je predao, dao mu knjižicu vozila, ali naravno brat nije prepisao auto jer ga je prvo morao registrirati. da li su potpisali kakav ugovor o prodaji ne znam (rekla bi da ne), i, nakon mjesec dana su se posvađali ono ne znam čega tip je imao rezervni ključ i mirno došao i odvezao auto!!!! čak je i na policiji prijavio da on ide po Svoj auto. koliko čitam zakon vidim da se vlasništvo na pokretninama prenosi sa izučivanjem u posjed kupcu a ne sa prepisom. To moj brat nije znao. Kakva prava ima? Šta može sad? Ipak to je vrijednost 8 tisuća eura. hvala svima za pomoć. Pozdrav!!! Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.