Jump to content

pauziranje godine na vanrednom fakultetu


discovery777

Preporučene objave

Poštovanje!

Ove godine sam upisala prvu godinu vanrednog studija sestrinstva u Zagrebu. Zanima me da li je moguće ¨zamrznuti¨ godinu tj. pauzirati ju? Razlog je taj što od poslodavca nisam dobila slobodne dane za odlazak na predavanja i vježbe, a dobila sam informacije da mi moj godišnji neće biti dovoljan za to. Molim savjet, hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prvo procitajte u statutu tog visokog ucilista je li i izvanrednim studentima omoguceno pauziranje godine. Moje misljenje je da bi trebalo biti, ako ne bas pauziranje onda neka varijanta produzetka jedne akademske godine na dvije.

Sto se tice razloga, nisam sigurna jel bi Vas bio uvazen za pauziranje ... jer vecina fakulteta kao opravdan razlog za pauziranje najcesce priznaju bolest cije lijecenje traje duze vrijeme, trudnocu studentice ( sve to uz valjanu medicinsku dokumentaciju, naravno) ili neke varijante odlaska na studentske razmjene u inozemstvo, i dr.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija