discovery777 objavljeno: 13. kolovoz 2011. objavljeno: 13. kolovoz 2011. Poštovanje! Ove godine sam upisala prvu godinu vanrednog studija sestrinstva u Zagrebu. Zanima me da li je moguće ¨zamrznuti¨ godinu tj. pauzirati ju? Razlog je taj što od poslodavca nisam dobila slobodne dane za odlazak na predavanja i vježbe, a dobila sam informacije da mi moj godišnji neće biti dovoljan za to. Molim savjet, hvala Citiraj
snowdrop odgovoreno: 13. kolovoz 2011. odgovoreno: 13. kolovoz 2011. Prvo procitajte u statutu tog visokog ucilista je li i izvanrednim studentima omoguceno pauziranje godine. Moje misljenje je da bi trebalo biti, ako ne bas pauziranje onda neka varijanta produzetka jedne akademske godine na dvije. Sto se tice razloga, nisam sigurna jel bi Vas bio uvazen za pauziranje ... jer vecina fakulteta kao opravdan razlog za pauziranje najcesce priznaju bolest cije lijecenje traje duze vrijeme, trudnocu studentice ( sve to uz valjanu medicinsku dokumentaciju, naravno) ili neke varijante odlaska na studentske razmjene u inozemstvo, i dr. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.