Jump to content

Privremeni raskid ugovora - novi zakon u 2011 ?


attrib

Preporučene objave

Pozdrav svima, nedavno sam vidio na telki da su rekli da se može raskinuti ugovor kojim smo vezani recimo 24 mjeseca, i da se plati samo ono koliko smo bili u ugovoru, a ovo ostalo da nema smisla plačati ako želimo prijevremeni raskid ugovora.

 

Dali netko zna što o tome i dali je taj zakon izglasan?

 

* Bila je riječ o telekomunikacijskim uslugama....

 

Hvala! :kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zakon o elektroničkim medijima. Nema obveze plaćanja cjelokupne pretplate do kraja ugovorenog razdoblja u slučaju raskida ugovora, ali će se platiti dio vezan uz ostvareni popust na uređaj i sl. olakšice kojima su dosad mamljeni potrošači. Ovo je prenešena informacija s drugih medija, kao dužni disclaimer. Ne znam kako će se primjenjivati na ugovore koji su u tijeku odnosno sklopljeni prije stupanja na snagu izmjena.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

dobar dan,

 

može savjet u vezi raskida ugovora. uzeo sam b.net na 3 mjeseca probno i prekinuo 5 dana prije početka 4og mjeseca. problem je što je u tih 5 dana bio vikend.

 

oni se pozivaju na ovu točku:

Pretplatnik ima pravo raskiuti uslugu bez plačanja mj. pretplate kao i naknade za prijevremeni raskid ugovora ukoliko to učini pisanim putem najkasnije 5 radnih dana prije isteka promotivnog koristenja.

 

sad su oni mene isključili iz svoje usluge dok traje taj proces žalbe, ali su istovremeno isključili hrt, rtl, novu, tj programe koje sam imao i prije nego su me oni uključili, što mi se čini nije dozvoljeno...

 

što da radim sljedeće?

 

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija