anonimno objavljeno: 8. travanj 2006. Dijeli objavljeno: 8. travanj 2006. RADILA SAM U JEDNOJ FIRMI , KOJU JE PREUZELA DOMAĆA FIRMA. MI ZAPOSLENI SMO PREUZETI I RASPOREĐENI NA NOVA RADNA MJESTA, A NOVI POSLODAVAC JE PRAVNI SLJEDNIK MOJE BIVŠE FIRME. ZANIMA ME DALI JE KAO PRAVNI SLJEDNIK DUŽAN ISPLATITI JUBILARNU NAGRADU, BUDUĆI DAOVE GODINE DA NIJE BILO PREUZIMANJA , JA BIH BILA JUBILARAC ZAJEDNO S MOJIM KOLEGAMATAKOĐER VAS MOLIM DA NAM KAŽETE DALI U SLUČAJU PROGLAŠAVANJA NAS PREUZETIH TEHNOLOŠKIM VIŠKOM IMAMO PRAVO NA OTPREMNINE I ZA GODINE PROVEDENE U BIVŠOJ FIRMI KOJA JE PREUZETA?UNAPRIJED HVALA ZA ODGOVOR. ABBA Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 8. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2006. Pogledaj ZOR nn 38/95, čl. 136. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.