anonimno objavljeno: 9. travanj 2006. Dijeli objavljeno: 9. travanj 2006. Pozdrav . Sinoc oko 23.15 min me zaustavila policija i dala mi da pusem , pokazalo je 0.05 . Nikakva kazna , dobro. Ali me zato kaznio za voznju iza 23 h . Odakle meni 610 kn za kaznu , jos idem u skolu , 4.srednje , mala primanja u kuci , sad ce mi matura , upisi na fakultet .... sve to kosta . To je prvi put da me policija zaustavila u 10 mj mog iskustva. Sta da radim , da se idem ulizivati prekrsajnom sucu ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 9. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2006. da se idem ulizivati prekrsajnom sucu ? ili to pa tamo cvilis kako si ti super momak, dobar, vrijedan, posten, ma svaka bi te majka pozeljela za zeta pa da te za prvi put samo opomene ili da platis 110, a 500 si promjenis za rad za opce dobro (koji se ne provodi) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.