Jump to content

vanbracna zajednica-tuzba bivse djevojke

Anci1985

Preporučene objave

Postovani, moj decko i njegova bivsa djevojka zivjeli su u vanbracnoj zajednici godinu i pol u stanu koji je on kupio.

doticna nije pridonjela nista jer je bila nezaposlena svo to vrijeme. nakon prekida dozvolio joj je da zivi u stanu pod uvjetom da mu mjesecno isplacuje ratu kredita. to je funkcioniralo godinu dana nakon cega ga je ona tuzila bez prethodne obavijesti i sad potrazuje polovicu imovine.

dali ona ima pravo na to i sto nam je ciniti?

(ona je jos uvijek u stanu, a stan glasi na njegovo ime)

Dijeli na drugim stranicama

Nisu bili u izvanbracnoj zajednici tri godine ili vise niti nemaju zajednicko dijete rođeno u toj izvanbracnoj zajednici,dakle nema. A rate kredita u zamjenu za boravak u stanu placala je nakon prestanka izvanbracne zajednice, ako sam dobro shvatila, kao neki najam stanodavcu. Kako bi se to dokazalo vj. ce biti potrebno dokazivati koliko je tocno trajala izvanbracna zajednica odnosno kad je prestala.

Postovana, hvala Vam na odgovoru prije svega.

Tocno, placala je rate kredita nakon prestanka

"vanbracne zajednice". Znaci, ukoliko se dokaze da je zajednica trajala krace od tri godine, ona nema pravo na nista ili? Takodjer me interesira kako se dokazuje koliko je trajala vanbracvna zajednica? Dali su dovoljni prijatelji, susjedi, poznanici da posvjedoce ili?

Takodjer me zanima dali je nju moguce nekako izbaciti iz stana sada, odnosno prije nego sud donese odluku?

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija