Jump to content

Optima telekom

nika25

Preporučene objave

Ugovor sam sklopila sa optimom 14.10.2006 za telefonske usluge ,a za internet usluge 27.6.2008

Receno mi je da je ugovor na 24mj

Zelim se prebaciti kod drugog operatera ali oni kažu da to nije moguče jer mi ugovor tek istice u 2012god, ja sa njima nisam potpisala ni jedan ugovor za produziti dalje a oni mi to nisu ni trazili,nego su ga sami automatski produzili.

molim vas za pomoč!!!

Da li se moze napisati nekakav prigovor,mislil da nemaju pravo me zadrzati jer nisam potpisala da želim dalje da mi se ugovor produzi..

Hvala

Dijeli na drugim stranicama

nika25 je napisao:

Ugovor sam sklopila sa optimom 14.10.2006 za telefonske usluge ,a za internet usluge 27.6.2008

Receno mi je da je ugovor na 24mj

Zelim se prebaciti kod drugog operatera ali oni kažu da to nije moguče jer mi ugovor tek istice u 2012god, ja sa njima nisam potpisala ni jedan ugovor za produziti dalje a oni mi to nisu ni trazili,nego su ga sami automatski produzili.

molim vas za pomoč!!!

Da li se moze napisati nekakav prigovor,mislil da nemaju pravo me zadrzati jer nisam potpisala da želim dalje da mi se ugovor produzi..

Hvala

Hitno mi treba odgovor

Napišite prigovor.

Opišite što se dogodilo, da ste se raspitivali za prebacivanje kod drugog operatera i da vam je djelatnik na centrali odgovorio da ste ugovorno vezani. Recite da smatrate da je to greška te da ponovo od njih tražite pisano očitovanje o tome da li ste ugovorno vezani ta ako raskinete ugovor da li će vas teretiti za plaćanje ugovorne kazne.

Napišite kada ste točno razgovarali s djelatnikom jer to bilježe u sustavu, pa vjerojatno imaju zabilježeno što vam je djelatnik odgovorio, pa će moći provjeriti.

Pozovite se na to niste sklopili nikakav novi ugovor niti dali pristanak na novu uslugu niti pismeno niti usmeno i da temeljem Zakona o elektroničkim komunikacijama obvezno trajanje ugovora ne smije biti duže od 2 godine.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija