Jump to content

prekrsaj ne stajanje i voznja bez kacige


anonimno

Preporučene objave

Pazi ovo,nakon 5 mj kao za tamo negdje u 8mj ,dobijem sad uplatnicu 1700 kn. 700-kaciga i 1000 kn da nisam stao policajcu .Ti lazljivi milicajci lazu nenormalno,niko me nije zaustavljo a kacigu ajde vjerovatno su me skuzili mnogo puta nisam imao ,pa posto je to malo mjesto na moru oni samo zapisu tablicu i ajde dodaju jos 1000kn;a kaj je to.Nek ima drzava.Pa sta nebi oni slikali te prekrsaje a ne ovako svaki neobrazovani policajac pise drakonske kazne kako mu se sprdne.Jel se tu sta isplati zalit nasim predivnim sutkinjama,i jeste vi skuzili da su to same zene od 30 godina-nadobudne i spremne da sjebaju sve mlade ljude.A mijenjat ce se i to-banda korumpirana

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

banda korumpirana

 

tko korumpira? i s cim? sto je i od koga dobio policajac/sudac koji te oglasi krivim? i jedno i drugo ce svoju placu dobiti u istom iznosu bez obzira bio ti prijavljen ili ne odnosno bio kaznjen ili oslobodjen, a novac koji ces platiti budes li kriv ode u drzavni proracun, ne u dzep policajca/sutkinje.

 

nemoj ovako galamiti bez ikakve osnove jer pored takvih saljivdzija neozbiljno shvate onoga koji galami s razlogom (a ima i takvih koliko hoces, da ne bi bilo zabune)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija