Jump to content

Novi ugovor i naziv iz Pravilnika

VANJA52

Preporučene objave

Molim vas za hitan odgovor na moju po meni čudnu situaciju u pokušaju!!!!!

Naime mene se novim ugovorom želi rasporediti na novo radno mjesto / do sada sam bila stručni suradnik za promidžbu / a sada - Poslovna tajnica / koja u pravilniku ima manji koeficijent /, a internim dokumentom ostaviti mi sadašnje poslove i zadatke i poslove tajnice uz sadašnju plaču. Kako se to sve radi da bi se moje mjesto / pomoćnika za promidžbu /oslobodilo i zaposlila druga osoba, mene zanima da li je taj interni dokument valjan, jer nakon primanja djelatnice na moje radno mjesto mene se može bez problema prerasporediti na radno mjesto Poslovne tajnice sa sa stvarnim opisom zadataka iz Pravilnika ikoeficijentom znatno nižim.

Kako se mogu zaštititi, naročito što poslove stručnog saradnika za promidžbu obavljam godinama imam odgovarajuću stručnu spremu, dok se nakon otkaza ugovora meni nudi ovakav novi. Situacija je krajnje ozbiljna i nemam povijerenja u poštene nakane.

HITNO!!!!!!!!!!!!!! :-o

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija