pravnica19888 objavljeno: 10. travanj 2006. Dijeli objavljeno: 10. travanj 2006. Imam jedan problem. Dobila sam rješenje od suda u kojem piše da moram platiti globu od 7 000, 00 kuna, ako ne platim moram provesti 24 dana u zatvoru i to zbog psa jer je u trenutku dostavljanja tužbe prekršajnom sudu bio pušten s lanca, inače je na lancu. Pas je jako dobar i do sada nikoga nije ugrizao, napao pa čak ni režao, ni lajao na nikoga. Inspektori koji su došli na uviđaj rekli su nam da bi najmanja kazna bila do 500 kuna, no.... Molim vas šta bi trebala uraditi? Da li trebam platiti, žaliti se ili pustiti da zastari predmet... Molim vas pomozite unaprijed hvala, vaša neiskusna pravnica Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 10. travanj 2006. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2006. pravnica19888 je napisao: i to zbog psa jer je u trenutku dostavljanja tužbe prekršajnom sudu bio pušten s lanca, Nista ja ovo ne kuzim. Sta vi saljete psa da dotavlja tuzbe? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.