Jump to content

Prestanak dobivanja alimentacije od države

peacem1507

Preporučene objave

Da ukratko objasnim,

student sam, roditelji su mi razvedeni, mama mi živi u Njemačkoj i uzdržava me. Oca smo tužili jer nije plačao alimentaciju NIKADA, 18 godina nije uplatio sve skupa 2000 kn alimentacije. E sad, protiv njega se vodi sudski postupak već tri godine, on tvrdi da nema novaca, firma u blokadi, i sve se to tako razvlači, ne vodim oko toga previše brigu, moj odvjetnik to rješava, ja samo čekam da mi sjedne nešto na račun, ali od toga ništa.

U rujnu 2008. sam podnio zahtjev u Centru za socijalnu skrb, za privremeno plačanje alimentacije od strane države. Oko 550,00kn je to bilo mjesečno. Po tom nekom zakonu se ta alimentacija može dobivati 3 godine, i meni sad istiće te tri godine, dobio sam rješenje da mi prestaje to, i da se mogu žaliti u roku od 15 dana. Šta mi preporučujrtr, šta da radim? Da im se žalim? Jel trebam priložiti nekakve dokaze da njega i dalje sudski gone a da on ne plača? Ili mogu tražiti socijalnu pomoć? Jer ja nemam baš nikakvih primanja u Hrvatskoj, majka mi šalje 250 Eura mjesečno, taman pokrijem troškove za stan i režije. Ajde molim Vas pomozite.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija