Jump to content

Studij i planiranje studija

tarantoo

Preporučene objave

Štovani,

Imam problema s fakultetom, naime kad sam ja upisao studij 2006te godine fakultet je radio po novom bolonjskom procesu verzija 1.0, nova verzija je došla negdje 2008, problem nastupa sto su ove akademske godine donijeli odluku da svi studenti koji su pohađali nastavu po studiju verzija 1.0 moraju se prebaciti na studij 1.1. Što to za mene znaci? E pa meni su za završetak studija ostala jos 2 ispita za položiti, ovi me prisiljavaju da upišem 6 novih kolegija koji nisu postojali po verziji 1.0, to za mene znaci upis novih 30ects bodova a svaki kosta 180kn, te ukupno polaganje onda 8 ispita. Za preddiplomski studij je potrebno 180ectsa, a ako sad upišem još dodatnih 30 bit će 210. Išli su kao na ruku pa su rekli one ects bodove iznad 190 netreba plaćati. Ali to mene ne interesira, ja sam si organizirao život da cu to zavrsit najkasnije do kraja sljedeće akademske godine i nemogu vjerovati da sad me prisiljavaju da upišem dodatne kolegije. Ja sam svaku godinu potpisao ugovor s fakultetom na koji način i kako ću studirati. Da li je legalno to oni sta rade, kako se izboriti za to da završim studij na način koji sam započeo, kome se obratiti i koliko će me sve to koštati. Sav sam jadan, ocu završiti studij da mogu raditi i normalno živjeti.

Hvala unaprijed!

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija