Jump to content

pravni savjet

mamba75

Preporučene objave

Imam jedan veliki problem i trebala bih vašu pomoć.Ukratko da vam kažem o čemu se radi.Do nas žive ljudi za koje svi znaju da su svadljivi i bezobrazni i pokvareni i ne žele sa njima imati posla.Nažalost mi smo bili primorani imati korektan odnos zbog toga što su nam prvi susjedi.No međutim susjed je otpilio našu živicu gdje je nastala svađa i gdje je njegova žena gospođa od 50 godina zvala hitnu rekla da ju je moj muž koji ima 36 godina i on je hrvatski ratni vojni invalid udario.Ja sam bila prisutna svadi i nije ju udario što sam rekla policiji koja je došla nakon što je hitna zaprimila dojavu.Policija je rekla da će nas kazniti i jedne i druge kaznom za remečenje javnog reda i mira.Ja sam policiji rekla da je gospođa već bila iscenirala događaj kad je istjerala svog vlastitog sina pozvala policiju i optužila da ju je njegova cura lupila u trbuh.Nakon naše svađe drugi dan susjed je bacio sjekiru nedaleko od glave mog supruga i zamalo ga ubio.Zvali policiju nakon toga cekali dobrih sat vremena da dodu i onda je suprug otisao na policiju da dodu na očevid ali nisu došli .Imala sam osjećaj da su stali na stranu osobe koja tako fino zna glumiti i ima milo lice nego na našu stranu jer očito smatraju da moj muž koji boluje od ptsp to sposoban napraviti.Navodno je došao sa odvjetnikom na policiju tako da dižu tužbu protiv nas.Bojim se jer znam da će vjerovati više njima nego nama a nismo im ništa napravili osim što smo im rekli da šta su našu živicu pilili.Šta bi bilo pametno da napravim hvala unaprijed

Dijeli na drugim stranicama

Budući da ste primorani živjeti jedni uz druge kao prvi susjedi, bit će najbolje da na razini na kojoj ste funkcionirali i dosad (prije incidenta)- poradite na ponovnom uspostavljanju korektnih odnosa. Bez policije i suda, jer to svakako komplicira stvari, a to vam u životu ne treba.

Teško je ponovo uspostaviti kontakt ipak ih ne mogu gledati u oči nakon toga što su napravili tj bili sposobni tako odglumiti predstavu.Planiramo napraviti zidanu ogradu da ih ne gledamo ni oni nas ali me zabrinula ta tužba od njihove strane.Mene je to sve izbacilo iz takta voljela bih da to sve zavrsi da mogu imati svoj mir a ne da strahujem od njega da opet neku spačku ne namjesti. :palacdolje:

Dali da i ja podignem tužbu da je on meni nezakonito srušio ogradu i za pokušaj ubojstva neznam više ni sama bojim se da mog supruga ne optuže ali nema nikakvih dokaza da ih je udario jer ih on nije udario valjda sud ne osuđuje ljude kad je očito da nema dokaza njihova riječ protiv naše.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija