Otpisan objavljeno: 21. rujan 2011. Dijeli objavljeno: 21. rujan 2011. Zamolio bih cijenjene kolege koji su nedavno bili na predmetnom posebnom dijelu ispita, te da napišu dojmove i pitanja sa istog ! Zanimalo bi me da li je pismeni ispit koncipiran na način da se piše neko riješenje ili su u pitanju teoretska pitanja ? Lijep pozdrav ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Stella23 odgovoreno: 13. prosinac 2011. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2011. Da li netko ima skriptu za posebni dio iz komunalnog gospodarstva molim Vas da posaljete na mail stella_23@net.hr Unaprijed zahvaljujem!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maky2609 odgovoreno: 27. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 27. travanj 2012. Ljudi pa jel moguće da nitko nije u zadnje vrijeme polagao komunalno gospodarstvo?? :tuzan: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ellie odgovoreno: 27. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 27. travanj 2012. Ja sam bila. Učila sam samo ZKG. Pitanja na pismenom kojih se sjećam: objasni naačelo održivog razvitka, definicije posl.prostora, stambenog, neizgrađenog građ.zemljišta i gdje se nalaze (vezano za kom.naknadu), osim navedenih djelatnosti u čl.3mislim, koje se još mogu proglasit komunalnima + još neka dva. Ova sam zapamtila jer odg nema u zakonu! Pitala nas je Ksanta Vojvodić. Opet pitanja više iz zupa nego komunalno. Pitanja s usmenog kojih se sjećam: 1. koja se rješenja donose kod vas u odjelu? 2. tko nadzire provedbu zakona? 3. komunalni doprinos- sadržaj rješenja 4. koji su poslovi županije u kom.gospodarstvu? 5. komunalna naknada I to je to, čega se sjećam. Želim vam puno sreće i između ostalog, drugog ispitivača, jer od nas sedam je kod nje dvoje palo, a nas ostale je jedva pustila. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
suzx odgovoreno: 30. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 30. travanj 2012. ja sam položila u subotu i bilo je stvarno lagano, bespotrebno toliko stresa evo pitanja kojih se sjećam pisani zadatak je bio: 1. kako je određena izmjenama i dopunama zakona o kom gosp nadležnost za postupanje po žalbama za komunalnu naknadu 2. koje akte donose jedinice lokalne samouprave koje uređuju komunalne djelatnosti 3. način utvrđivanja visine komun. naknade 4. načini obavljanja komun djelatnosti usmeni + zajedno lokalna i službenički odnosi 1. načela kom gosp 2. komunalne djelatosti 3. što je s pročišćavanjem otpadnih voda ( po zakonu o vodama prestale su važiti u zakonu o kom gospod) za lokalnu me najviše pitala o nadzoru - nad općim i pojed aktima - izvršno tijelo u jed lokalne samouprave - prava i dužnosti drž službenika - što ako se ocjeni ocjenom ne zadovoljava - koje ocjene službenika postoje ustav i sustav - tko može preglagati kandidata za predsjednika ostalih pitanja se ne sjećam al zapamtila sam da je kolegicu koje je bila samnom pitao temeljne odredbe ustava, glavnog tajnika... eu 1. kad je rh počela pregovore 2. koje su institucije eu 3. što se treba dogoditi da 2013 uđemo u eu zup/zus i uredsko 1. dijelovi rješenja 2. što se može učiniti protiv postupanja tijela s javnim ovlastima 3. službena osoba 4.zaprimanje pošte u pisarnici 5. vođenje po klas oznakama i urudžb brojevima 6. što je klas oznaka ostala pitanja sam zaboravila od previše uzbuđenja nama je stvarno bilo lako, valjda zbog produženog vikenda,nisu nas puno gnjavili i padali su oni koji nisu baš ništa znali sretno svima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anin odgovoreno: 10. svibanj 2012. Dijeli odgovoreno: 10. svibanj 2012. ellie i suzx, hvala na informacijama! imam jedno pitanje samo, za koju stručnu spremu ste polagale? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
suzx odgovoreno: 13. svibanj 2012. Dijeli odgovoreno: 13. svibanj 2012. ja sam polagala za VŠS Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivys7 odgovoreno: 21. svibanj 2012. Dijeli odgovoreno: 21. svibanj 2012. pozdrav jel ima tko aktualnu skriptu za VŠS spremu komunalno gospodarstvo da je dobra i da je po njoj prošao,i ako je netko nedavno bio neka napiše pitanja..hvala može na mail: ivana.spudic@yahoo.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tale25 odgovoreno: 26. svibanj 2012. Dijeli odgovoreno: 26. svibanj 2012. Polažem ispit 02.06. iz upravnog područja komunalnog gospodarstva za SSS. Molim nekoga da mi objasni načelo održivog razvoja ili gdje to mogu naći. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kiwano odgovoreno: 23. kolovoz 2012. Dijeli odgovoreno: 23. kolovoz 2012. Opći akti radi uređenja komunalnih djelatnosti??? Rokovi plaćanja komunalnog doprinosa?? kaj odgovoriti na to? hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nena88 odgovoreno: 22. ožujak 2013. Dijeli odgovoreno: 22. ožujak 2013. I kako je prošlo? Što se piše na pisanom,a što pitaju na usmenom dijelu? Polažem ispit 02.06. iz upravnog područja komunalnog gospodarstva za SSS.Molim nekoga da mi objasni načelo održivog razvoja ili gdje to mogu naći. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
toke odgovoreno: 9. travanj 2013. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2013. Polagala 06.04 komunalno gospodarstvo. Pismeni čista glupost, dobijete 4 pitanja, možete koristiti sve materijale, tako da praktički prepisujete iz Zakona. Dođete na usmeni, meni uopće nije čitala što sam odgovorila, nego mi rekla da sam malo previše pisala, a ustvari samo odgovorila na ono što me pita. Na usmenom mi je postavilo 5,6 pitanja (drukčija od pitanja koja su mi bila na pismenom). Uglavnom ugodna gospođa, pomogne....Sretno svima! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
silvijalip odgovoreno: 18. travanj 2013. Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2013. Molim da mi se pošalje skripta iz komunalnog gospodarstva na mail silvijalip@yahoo.com Hvala vam punoooo:o Lijep pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maja87 odgovoreno: 19. travanj 2013. Dijeli odgovoreno: 19. travanj 2013. I meni bi hitno trebala sakripta iz komunalnog. Molim sve dobre ljude ako imaju da mi posalju.. mail: majmih@gmail.com. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drmenko odgovoreno: 24. travanj 2013. Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2013. Može skripta za posebni dio iz komunalnog gospodarstva na mail: samo_daj_989@hotmail.com Hvala! Koje sve materijale možemo imati na pismenom dijelu? možemo li knjigu Komunalno gospodarstvo imati? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mary_x odgovoreno: 26. travanj 2013. Dijeli odgovoreno: 26. travanj 2013. molim vas skriptu za posebni dio iz komunl. gospodarstva na : danamarija@net.hr hitno je ) hvala unaprijed ) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anadrag odgovoreno: 2. svibanj 2013. Dijeli odgovoreno: 2. svibanj 2013. Molim dobre ljude i meni skriptu za komunalno na dadda@net.hr , hvala!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
toke odgovoreno: 6. svibanj 2013. Dijeli odgovoreno: 6. svibanj 2013. Nema ti neka posebna skripta, nego isprintaj "Zakon o komunalnom gospodarstvu" ima nekih 20 str. tako da nije teško naučiti, također na pismenom dijelu možeš imati sve materijale.., Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ivana-B odgovoreno: 7. svibanj 2013. Dijeli odgovoreno: 7. svibanj 2013. Pozdrav! Kolegica i ja smo bile na ispitu sad u subotu 04. svibnja i položile! Kolegica je imala posebni dio socijalna skrb, a ja komunalno gospodarstvo. Ne možemo se sjetiti svih pitanja, pa evo nekih koje smo uspjele zapamtiti. KOMUNALNO GOSPODARSTVO Pismeni: 1. Način obavljanja komunalne djelatnosti? 2. Kome se naplaćuje komunalna naknada? 3. Prisilna naplata komunalne naknade - po kojem zakonu? ( Ovršni zakon i Opći porezni zakon ) Usmeni: 1. Razlika između komunalnog doprinosa i komunalne naknade? 2. Prislina naplata? 3. Tko može obavljati komunalne djelatnosti? SUSTAV DRŽAVNE UPRAVE/ USTAV 1. Definicija RH i što je Ustav? 2. Nadležnosti Vlade? 3. Međunarodni ugovori? 4. Kada Hrvatski Sabor zasjeda redovito, a kada izvanredno? 1.Poslovi državne uprave? 2.Tko donosi pravilnik o unutarnjem redu tijela državne uprave? 3.Kojim propisom se uređuje unutarnje ustrojstvo i uredsko poslovanje i tko ga donosi? 4. Načela? EUROPSKA UNIJA 1. Kriteriji za članstvo? 2. Shengenski prostor? 3. Europska komisija? Usporedi s našom vlasti ( Vlada ) ZUP/ZUS I UREDSKO 1. Razvođenje i gdje se odvija? 2. Klasifikacijska oznaka? 1. Dokazna sredstva? 2. Upravni ugovor? 3. Protiv koga se pokreće upravni spor? Koga se tuži? - Javnopravno tijelo LOKALNA/SLUŽBENIČKI ODNOSI 1. Pojedinačni akti, opći akti ? - primjer akta, nadzor 2. Upravni odjeli? 1. Tko je državni službenik, a tko namještenik? 2. Kada može odbiti nalog, a kada mora? SOCIJALNA SKRB 1. NAČELA 2. SOCIJALNE USLUGE 3. PRAVA U SUSTAVU SOC. SKRBI 4. ŠTO JE SOC. SKRB 5. USTANOVE SOC. SKRBI EU 1. GLAVNE I POMOĆNE INSTITUCIJE 2. EU PARLAMENT 3. FONDOVI USTAV 1. VRHOVNI SUD 2. KAKO VLADA DONOSI ODLUKE 3. KAKO DONOSI ORGANSKE ZAKONE, KOJOM VEĆINOM SUSTAV DRŽAVNE UPRAVE 1.NAČELA SLUŽBENIČKI ODNOSI 1. DRŽAVNI STRUČNI ISPIT 2. ETIČKI KODEKS LOKALNA 1. POJEDINAČNI AKTI 2. GRAD ZG 3. UPRAVNE SLUŽBE , ODJELI, TIJELA UREDSKO 1. EVIDENCIJE - GLAVNE I POMOĆNE 2. ŠTO JE UREDSKO POSLOVANJE? 3. KLASA, UR. BROJ ZUP/ZUS 1. DOKAZNA SREDSTVA 2. ROKOVI ZA ŽALBU 3.DIJELOVI RJEŠENJA 1. O ČEMU SE POKREĆE UPRAVNI SPOR 2. ČIME SE POKREĆE UPRAVNI SPOR 3. ŠTO SE DONOSI -PRESUDE I RJEŠENJA INAČE SVI ISPITIVAČI IMAJU PITANJA PRED SOBOM I PITAJU ISKLJUČIVO PO TIM PITANJIMA!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
becky87 odgovoreno: 22. svibanj 2013. Dijeli odgovoreno: 22. svibanj 2013. Pismeni dio iz komunalnog gospodarstva, 18.05.2013. 1. Iz kojih sredstava se financira održavanje komunalnog gospodarstva? 2. Koje akte donose upravna tijela iz područja komunalnog gospodarstva? 3. Komunalna naknada- visina i iznos komunalne naknade, na koji način se obračunava? 4. Tko provodi nadzor po Zakonu o komunalnom gospodarstvu? Dakle pismeni dio većinom- ažurirani Zakon o komunalnom gospodarstvu! Usmeno- nešto od ovog iz pismenog + dodatna pitanja iz Zakona! Sretno svima! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nera12345 odgovoreno: 7. kolovoz 2013. Dijeli odgovoreno: 7. kolovoz 2013. Molim Vas skriptu kom. gospdarstvo nera12345@net.hr. Unaprijed hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sanji odgovoreno: 7. kolovoz 2013. Dijeli odgovoreno: 7. kolovoz 2013. Molim vas skriptu komunalno gospodarstvo, mail anci3108@gmail.com..Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
državni odgovoreno: 25. kolovoz 2013. Dijeli odgovoreno: 25. kolovoz 2013. Molim Vas ako netko ima skriptu iz komunalnog gospodarstva da mi pošalje na - ines.landenbach@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
smarko odgovoreno: 13. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 13. rujan 2013. Molim vas skriptu komunalno gospodarstvo,mail smarko22@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mmarkovic55 odgovoreno: 17. rujan 2013. Dijeli odgovoreno: 17. rujan 2013. i meni treba skripta iz kom gospodarstva pa ako bi tko mogao pos na mario.markovic12@hotmail.com hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nettiefly odgovoreno: 13. studeni 2013. Dijeli odgovoreno: 13. studeni 2013. molim Vas lijepo ako bi mi mogli proslijediti skriptu za komunalno gospodarstvo, polažem ispit 22.11., a ti zakoni su previše, unaprijed hvala e-mail: natalija.mamula@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tina.25 odgovoreno: 16. siječanj 2014. Dijeli odgovoreno: 16. siječanj 2014. ako netko ima skriptu za komunalnog redara, molim vas pošaljite mi na tina.25@net.hr Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
velijani odgovoreno: 20. siječanj 2014. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2014. Pozdrav! ako mi netko može poslati skriptu za komunalnog redara, bio bih jako zahvalan! mail: veljo90@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mida26 odgovoreno: 10. veljača 2014. Dijeli odgovoreno: 10. veljača 2014. Pozdrav ekipa!! Da li ima koja dobra duša koja bi mi poslala kakvu dobru skripticu iz komunalnog gospodarstva na mail ceky@hi.t-com.hr?! Bila bi jaaaakoo zahvalna Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maricka275 odgovoreno: 18. veljača 2014. Dijeli odgovoreno: 18. veljača 2014. Ako netko ima skriptu iz kom. gospodarstva bila bih zahvalna da mi pošaljete na maricka275@gmail.com. Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Markoni11 odgovoreno: 28. svibanj 2014. Dijeli odgovoreno: 28. svibanj 2014. Molim Vas da mi netko pošalje skriptu za posebni dio iz komunalnog gospodarstva na markotrojan@gmail.com. Unaprijed zahvaljujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tiho1987 odgovoreno: 28. svibanj 2014. Dijeli odgovoreno: 28. svibanj 2014. Molim Vas da mi netko pošalje skriptu za posebni dio iz komunalnog gospodarstva na markotrojan@gmail.com.Unaprijed zahvaljujem. smece jedno ,nista mu nemojte dat ,fuj fuj fuj Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
veksy odgovoreno: 2. lipanj 2014. Dijeli odgovoreno: 2. lipanj 2014. Molim ako i meni netko može poslati skriptu za posebni dio iz komunalnog gospodarstva na veksy1981@yahoo.com Još jedno pitanje, da li je netko bio sada 31.5. na polaganju? Molim dojmove Hvala puno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ilegaliss odgovoreno: 7. lipanj 2014. Dijeli odgovoreno: 7. lipanj 2014. Molim ako i meni netko može poslati skriptu za posebni dio iz komunalnog gospodarstva na veksy1981@yahoo.com Još jedno pitanje, da li je netko bio sada 31.5. na polaganju? Molim dojmove Hvala puno I ja bih voljela cuti, al sumnjam, vidim slabo je posjeceno. Vise ne znam od silnih izmjena i dopuna sta spada a sta ne u djelatnosti. Ono s vodom je ispalo, prve dvije, a i one dvije djelatnosti vezane za skupljanje i odvoz otpada i odlaganja otpada (navodno Zakonom o odrzivom gospodarenju otpadom). I sta sad s tim, da li da to izbacim iz kompletnog zakona, znaci sve gdje se spominju ti pojmovi ili sto? Jer recimo, ako to nisu vise djelatnosti, onda se iz primjerice cijene komunalne usluge vise ne placa odlaganje kom. otpada i održavanje cistoce u smislu skupljanja i odvoza otpada. ILI? Ma za popizdit je Bilo bi super da netko to napise, te clanke gdje su nabrajanja, azurirano. Makar ne vjerujem da bude, jer koga god pitam blijedo me gleda. Samo molim Budu da me ne pita nista takvog. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
IgyZG odgovoreno: 8. lipanj 2014. Dijeli odgovoreno: 8. lipanj 2014. Molim skriptu iz posebnog dijela za zakon o komunalnom gospodarstvu na igorsesar1@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
morena88 odgovoreno: 12. srpanj 2014. Dijeli odgovoreno: 12. srpanj 2014. Ispit 12.07. Sto mora sadrzavati ug o koncesiji Za koje kom.djelatnosti se daje koncesija Kome se podnosi zalba na rj.o kom.naknadi Tko obavlja nadzor zakonitosti nad Z.o kom.gospodarstvu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
natalija.s odgovoreno: 12. studeni 2014. Dijeli odgovoreno: 12. studeni 2014. Molim Vas, ako postoji skripta za posebni dio, bila bih jako zahvalna da mi je pošaljete na mail natalija.s@net.hr. Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nella_7 odgovoreno: 17. prosinac 2014. Dijeli odgovoreno: 17. prosinac 2014. Ako ima tko skriptu za ispit komunalnog redara, neka pošalje! Bila bih jakoooo zahvalna! queen_23@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
garamba2 odgovoreno: 8. veljača 2015. Dijeli odgovoreno: 8. veljača 2015. Ako ima neka skripta za VSS komunalno gospodarstvo moze na mail garamba2@hotmail.com . Pozz Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Antonio05 odgovoreno: 8. travanj 2015. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2015. Jel ima netko da je nedavno polozio dsi iz komunalnog gospodarstva poseban dio Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
exlegens odgovoreno: 11. travanj 2015. Dijeli odgovoreno: 11. travanj 2015. Položio sam jučer posebni dio iz kom.gosp, VSS. Prelagano je. Prvo se dobije pisani test sa 4 pitanja, pri čemu se smije imati sva literatura. Pitanja su bila : 1. Tko može obvljati komunalne djelatnosti u skladu s odredbama ZKG-a ? 2. Koje komunalne djelatnosti se mogu obavljati koncesijom ? 3. Koji su kriteriji na kojima davatelj koncesije temelji odabir najbolje ponude? 4. Za koje komunalne djelatnosti su namijenjena sredstva komunalne naknade? Dakle, sa sobom je dovoljno ponijeti Zakon o komunalnom gospodarstvu i iz njega prepisati odgovore. Naime, cilj je pismenog vidjeti da li se kandidati snalaze u propisima i mogu li pronaći odgovore. Na usmenom pita nekoliko pitanja iz djelokruga poslova koje kandidat radi ( tko rad komunalnu naknadu-pita ga par pitanja o komunalnoj naknadi, tko radi koncesije-pita ga par pitanja iz koncesije itd. ). Dakle, za posebni dio ne treba nikakva posebna skripta, nego samo učiti po Zakonu o komunalnom gospodarstvu jer su sva pitanja iz tog zakona. Tako da je stvarno lagano. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Antonio05 odgovoreno: 11. travanj 2015. Dijeli odgovoreno: 11. travanj 2015. Hvala na odgovoru exlegens malo si me ohrabrio a sto se tice opceg dijela kakva su tvoja iskustva.Ja sto vise ucim to manje znam ovo prvo sto naucim.Inace ucim po pitanjima sa ministarstva valjda je to dovoljno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
exlegens odgovoreno: 11. travanj 2015. Dijeli odgovoreno: 11. travanj 2015. Pogledaj moj post na temi : "Korisni savjet za DSI". Pozz Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pustarašica odgovoreno: 19. kolovoz 2016. Dijeli odgovoreno: 19. kolovoz 2016. Ide li netko polagati državni stručni ispit iz komunalnog gospodarstva 3.9.? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lilo27 odgovoreno: 27. rujan 2016. Dijeli odgovoreno: 27. rujan 2016. Pitanja od mene i kolegice, 24.09. Nacela kom.gospodarstva, nacin obavljanja kom.djelatnosti, koje se kom.djelatnosti financiraju iz kom.naknade, tko placa kom.naknadu, tko donosi odluku o kom.naknadi u jedinici lok.samouprave, kako se obracunava kom.naknada.. Mislim da je to sve. Na usmenom super gospodja, malo prokomentirate test i par sitnih pitanja tipa razlika izmedju kom.doprinosa i naknade .. Stvarno nista tesko..Pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Adrijana321 odgovoreno: 5. listopad 2016. Dijeli odgovoreno: 5. listopad 2016. Pozdrav, da li netko ide možda polagati ispit 22.10.? Ima li možda netko tko je polagao ispit iz područja komunalnih poslova? Na stručnom osposobljavanju sam za referenta za komunalne poslove, SSS. Iskustva, pitanja, sve je dobro došlo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Adrijana321 odgovoreno: 25. listopad 2016. Dijeli odgovoreno: 25. listopad 2016. Evo ja bila u subotu na ispitu, polagala posebni dio ispita komunalno gospodarstvo. 4 pitanja iz Zakona o komunalnom gospodarstvu, odgovoriti na ta pitanja i objasniti malo šire. Na usmenom smo raspravljali o pismenom dijelu ispita i još par sitnih pitanja postavi i to je to. Ništa strašno. Na pismenom smijete imati apsolutno sve, tak da tu nema nikakvih problema. Sretno svima! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Eli1234567 odgovoreno: 11. ožujak 2017. Dijeli odgovoreno: 11. ožujak 2017. Pozdrav, dali je netko nedavno polagao posebni dio komunalno gospodarstvo. Ja radim na poslovima vezano uz komunalnu naknadu pa me zanima dali je dovoljno ucit iz zakona o komunalno m gospodarstvu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nama odgovoreno: 7. svibanj 2017. Dijeli odgovoreno: 7. svibanj 2017. Kako je bilo na ispitu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Avatra odgovoreno: 6. lipanj 2017. Dijeli odgovoreno: 6. lipanj 2017. ako netko ima skriptu za komunalnog redara, molim vas pošaljite mi na ict.avatra@gmail.com Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MateoSS odgovoreno: 19. veljača 2021. Dijeli odgovoreno: 19. veljača 2021. Zamolio bi ako netko ima skriptu za komunalnog redara da mi pošalje na e-mail sardelinm@gmail.com Zahvaljujem unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gogs55 odgovoreno: 25. srpanj 2022. Dijeli odgovoreno: 25. srpanj 2022. Također bi zamolio ako netko ima skriptu za komunalnog redara da mi pošalje na e-mail: gsimicic@gmail.com Hvala unaprijed! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tin Pokupec odgovoreno: 26. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 26. rujan 2022. Također bi zamolio ako netko ima skriptu za komunalnog redara da mi pošalje na e-mail: tin.pokupec@gmail.com Hvala unaprijed! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.