Jump to content

mirovanje godine (zamrzavanje)


karollina

Preporučene objave

To opet vj. ovisi od fakulteta do fakulteta. Uobicajno je da se mirovanje upisuje nakon upisa sljedece akad.godine.

Dakle, retroaktivno upisivanje mirovanje najcesce nije moguce. Eventualno bi se kao razlog mogla navesti bolest koja je studenta onemogucavala u obavljanju svojih duznosti tri mjeseca i vise. No za to je potrebna valjana medicinska dokumentacija. Mirovanje moze i ne mora odobriti dekan, u slucajevima trudnoce studentice i do godine dana starosti djeteta, izrazito opravdanih razloga i sl.situacija mirovanje se u pravilu odobrava, sve drugo je relativno.

Krajem akad.godine i prije pocetka nove akad.godine cesto na taj nacin studenti zele izbjeci gubitak statusa redovnog studenta pa se zahtjevi stroze razmatraju.

Inace, vrijeme mirovanja se ne racuna u vrijeme trajanja studija a za vrijeme mirovanja student moze polagati ispite za cije je polaganje prije ispunio obveze.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
  • 10 mjeseci kasnije...

Zanima me mogu li ikako prekinuti studij i nastaviti ga sljedece godine ukoliko sam pala 1. godinu i upisala sam je opet, ali nisam stigla spremati i izlaziti na ispite zbog nekih osobnih razloga i bolesti oca i morala sam raditi. Mogu li sada učiniti nešto da ne izgubim pravo studiranja na tom fakultetu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija