Jump to content

ne viđanje djeteta


elvis123

Preporučene objave

imam sudsko rješenje da mogu dva puta tjedno viđati djete,svaki drugi vikend,te pola svih praznika,otac ne želi dj.ništa reči,djete u opče ne želi na druženja a socijalni rad kaže da oni nemaju načina na koji bi dj. došlo na druženja,što može roditelj poduzeti u takvom slučaju.djete ima 12 god

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kao što sam već u nekoliko navrata napisao situacija kad dijete izbjegava ili odbija druženja sa drugim roditeljem nije normalna i samo je reakcija na:

 

1. ako je dijete bilo izloženo zlostavljanju od strane tog roditelja

 

2. ako se ovo pod 1. nije desilo, a dijete i dalje odbija susrete valja se zapitati dali to odbijanje, roditelj kome je dijete povjereno na zajednički život, postavlja kao uvjet svoje ljubavi prema djetetu.

 

U situaciji pod 2. riječ je o manipulaciji djetetom, što je isto zlostavljanje. Ako ste sa područja Zagreba obratite se za pomoć Poliklinici za zaštitu djece grada Zagreba u koju možete odvesti dijete sa uputnicom kako bi ustanovili o čemu je riječ. Ukoliko roditelj izbjegava dovesti dijete u Polikliniku obratite se nadležnom Centru kako bi osigurao da se dijete dovede u Polikliniku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija