Jump to content

presuda visokog prekršajnog suda


genius23

Preporučene objave

Pozdrav

 

Molim Vas savjet što učiniti u sljedećoj situaciji:

 

prije 2 godine, 2009 godine dobio sam prekršajni nalog sa kaznom od 2000 kn i zaštitna mjera zabrane od 9 mjeseci. Na taj prekršajni nalog pisao sam žalbu, jer vozilom uopće nisam upravljao, već stajao izvan njega a motor je bio ugašen. Policajac je došao, zaprijetio mi da ga maknem i ja sam ga pomaknuo( bio je na pješačkom prijelazu), nakon toga me alkotestirao. Moja greška je tu što sam krivo reagirao, i potpisao onaj nalog. Pošto je to bio moj prvi i jedini kontakt sa policijom, kada mi je policajac zaprijetio sa privođenjem nisam mu htio proturiječiti jer bi mi noć u postaji izazvala daleko veće probleme doma. U žalbi sam naveo da je činjenično stanje krivo utvrđeno, te da nije moglo biti pravilno utvrđeno budući da nisam bio prisutan ročištu.

 

Uglavnom, sada nakon dvije godine dobio sam presudu od visokog prekršajnog suda u kojoj mi smanjuju zaštitnu mjeru zabrane na 2 mjeseca, ali kazna ostaje ista. Još se navodi kako su oni zaključili da je moj navod o krivo utvrđenom činjeničnom stanju neosnovan, budući da mi nije ni upućen poziv na sud u ovom predmetu. Dali je moguće ponovno se žaliti na tu presudu, u kojem roku i kome?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija