Jump to content

beli


anonimno

Preporučene objave

Otisao sam u invalidsku mirovinu po

clanku 11.zakona,100 % opcanesposobnost.Otpremninu sam dobio u visini tri prosjecne place,sada dolazim do informacije da sam trebao dobiti otpremninu od 525,00 kn po mjesecu provedenom u Domovinskom ratu.

Dali ima netko tko mi moze dati informaciju o istom i dali sam uistinu zakinut kod isplate otpremnine,naime umirovljen sam 01.01.2005 po novom zakonu o braniteljima.Unaprijed hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne navodiš dali si bio AVO ili HRVI ili civil sa stausom branitelja.Ako si bio HRVI onda ideš u mirovinu bez dodatka po novim tablicama vidi iznos otprilike hrvi s činom vojnika ima 4000kn.Otprmnina nije kolko znam vezana uz ratište,postoji mjesečni dodatak na mirovinu od cca 40kn za mjesec proveden na ratištu ali to je išlo po starom zakonu novi to pravo ukida.........napiši konkretnije pa ćemo vidjet šta i kako: :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Umirovljen sam sa cinom nadnarednika kao djelatna vojna osoba,HRVI 30 %,vezano uz mirovinu nema nejasnoca,nejasnoce su vezane uz otpremninu naime osobe koje odlaze u mirovinu po clanku 6a dobivaju otpremninu u iznosu od 525.00 kn po mjesecu provedenom na ratistu, a ako ides po clanku 11 dobijes samo tri place,dali je to tako.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija