Jump to content

Pomoć molim vas!


vedran599

Preporučene objave

Situacija je ovakva. Sa bivšom djevojkom sam živio 2 godine u vanbračnoj zajednici,od čega je ona bila nezaposlena 7 mjeseci. svi računi oko uređenja stana,režije,znači sve je na moje ime jer sam ja vlasnik stana (nasljedstvo). Onda sam doznao da me vara (imam transkripte) dok je još ovdje bila. Imam li pravo tražiti naknadu,tj. pola novaca sa obzirom da smo živjeli od moje plaće i još sam otplaćivao kredit. molim vas za pomoć!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Izvanbracna zajednica je trajala manje od 3 godine i u njoj iako je trajala 2 g. nije rođeno zajednicko dijete, dakle nema ucinke braka.

A i da "imate pravo traziti naknadu", kako sami kazete, to ne bi imalo temelja - zivjeli ste u Vasem stanu, od Vase place itd. ... nemate nikakav obiteljsko pravni temelj traziti od nje naknadu. Drugo bi bilo da ste zajedno kupili stan ili npr. da je ona digla kredit za uređenje Vaseg stana ... u tim i slicnim slucajevima imali biste pravo na neku međusobnu isplatu iako ne na temelju izvanbracne zajednice jer kao sto sam gore navela ona nema ucinke braka. Dakle, moze se reci da je Vase "uzdrzavanje" partnerice bilo samo Vasa dobra volja i ona Vam pravno ne mora nista nadoknađivati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija