Jump to content

problem vezan za kredit..blokada..


Daniela44

Preporučene objave

Molila bih za pomoć...slučaj ide ovako...prije 4-5 godina, u starosti od 19 godina, podignut je kredit u hpb na vlastito ime, ali ne za osobne potrebe već za roditelje, roditelji su obećali plaćati isti kredit, ali odbijano je sa računa na koga glasi kredit.

Kredit je dignut u vrijeme kad je osoba imala stalno zaposlenje, nakon dobitka otkaza, osoba nije imala primanja, te se odselila od roditelja, ali roditelji su i dalje imali obavezu plaćanja tog kredita, jer je za njih i podignut kredit,s roditeljima nije se bilo u kontaktu godinama, banka niti roditelji nisu obavjestitli da se kredit ne otplaćuje, sada nakon 4-5 godina ,kada se osoba koja je digla kredit na svoje ime zaposlila banka je poslala da je dug oko 65 tisuća kuna. Iznos kredita bio je 30ak tisuća kuna.Fina je blokirana, osoba radi samo pola radnog vremena ,stoga nedobija mnogo novaca na račun, banka traži naplatu duga odma, a dužnik niti ima imovine, niti ima sredstava za to, roditelji neželi niti čuti za kredit,i jednostavno nežele sudjelovati u tome....Dužniku je sada 23 godine...stoga što je činiti, gdje se obraiti ,koje daljnje korake poduzeti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija