Jump to content

Ne plaćanje kazne komunalno redara


mpacaric

Preporučene objave

Pozdrav,

 

trebam malu pomoć.

 

Oko zgrade nemamo parking i parkiramo na par mjesta na travi (blatu). Do sada nikad nije bio problem i jako rijeko je znao doći komunalni i ako je dosao to je bilo u jutranjim satima dok su ljudi na poslu.

U zadnje vrijeme se to promijenilo ali nisam mislio na tako drastično. Došao sam danas s posla u 17:30. Parkiram ko i uvijek n atravi jer dolazim medu zadnjima i izlazim nakon pola sata van i evo ti ga na. Kazna od komunalnog od 500 kn radi parkiranja na zelenoj površini napisana u 17:45 a rade do 16:00.

 

Sad mi neki vele da poderem to i bacim ali nekako me strah toga da nebi dobio neku malo poveću kaznu.

 

Mogu nešto napraviti da izbjegnem to. Napisati neku žalbu ali neznam na osnovu čega? Vele mi da mi on mora dokazati da sam bio tamo parkiran... To mi je prva takva u životu i odmah 500 kn. Bijesan sam ko ris.

 

Molim pomoć,

 

Puno puno hvala...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dobili ste obavijest, ako se ista plati i napiše bilo koje ime (to bi baš i uradio) treba uplatnicu čuvati više godina.

 

Ako se ne plati, prometno redarstvo od policije traži podatke o vlasniku vozila, oni šalju pismo vlasniku da dostavi vjerodostojnu informaciju o osobi koja je parkirala vozilo ili slijedi kazna od 2.000 kuna, a kada se daju podaci oni šalju prekršajni nalog toj osobi. Tek tada se piše prigovor.

 

O vjerodostojnoj informaciji o podacima vozača je dosta toga napisano, to je najslabija karika u postupku i postoji mogućnost kvalitetne manipulacije, neću vam napisati koje, postoji među starim postovima jedan dobar odgovor pa ga sami pronađite.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija