Jump to content

Održavanje ograde - pravilo lijeve strane

mirabelo123

Preporučene objave

ude je napisao:

Poštovani !

Ne s lijeve strane, već s desne strane od ulaza u dvorište ,osim ako po običajnom pravu mjesta to nije s lijeve strane .

Pozdrav !

Poštovani ! Upravo ovih dana se spremam ukopati stupove i postaviti žicu (1,25 visine) sa lijeve strane gledajuči od ceste,odnosno od ulaska u dvorište.Sa susjedom sam u dobrim odnosima,ali molim Vas odgovor.

Da li stupove postavit,odnosno ukopat točno na međi ili od međe na mojoj strani.Nisam pitao vlasnika,ali me ne šljivi "pedanj" zemlje,obzirom da susjed obrađuje (ore i sije zemljište,a moja "živad" ode preko pa pravi štetu kako je izjavio susjed.(5 kokoši i 5 pura.....ali neka susjed je u pravu) Međuljudski odnosi ostaju i dalje dobri samo ponovno pitam "DA LI NA MEĐU STUPOVE ILI OD MEĐE NA MOJ DIO" Mene osobno ne muči niti jedno niti drugo oko ukopa stupova,ali kako je praksa od susjeda unazad nekoliko god. "prilikom oranja (MALO ODREŽE PLUGOM)

Istom sam rekao jednom prilikom " susjed.... EVO TI JOŠ METAR;ALI VIŠE NEMOJ ULAZIT U PRIVATNOST POSJEDA ) Malo je "bleno" i za sad je sve u redu.

Eto to je to! jasno ko slika....Molim Vas odgovor....da razgovarao sam sa susjedom oko postavljanja stupova i postavljanja mreže..... (pa čuj,znaš,kad budem oral možda mi bude smetalo pa nebum mogel odorat do međe...itd...)

Molim Vas pošten i iskren odgovor! KAKO SE POSTAVITI BEZ SVAĐE, a gemište si popijemo pod mojim brajdem kad ore i sve 5.

MOLIM VAS ZA ŠTO BRŽI ODGOVOR ILI DA......po skračenom postupku odradim svoj dio posla pa neka on mene tuži! :misli:

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija