Jump to content

Molim hitno pomoć


rebecca64

Preporučene objave

S obzirom da nije objavljeno moje pitanje nešto sam očito pogrešno napravila pa pišem opet.

Naime, prije godinu dana moj sin je optužen da je skrivio samobraćajnu nesreću i pobjegao s mjesta nesreće i dobio je kaznu 4000 kn i godinu dana bez vozačke. Uzeli smo odvjetnicu koja je napisala žalbu i sada je dobio poziv na ročište.

On (22) se uključivao vrlo sporo u promet po magli iz sporedne ulice na glavnu s izlaskom iz oštrog zavoja na pješački prijelaz. U tom trenutku na pješački prijelaz zakoračila je i curica koja se u žaru razgovora s prijateljicom zaletjela bočno u auto (otisci prstiju su iza retrovizora), odbila i sjela na asfalt. Sin je stao, parkirao auto, međutim kada je izašao, vidio je da je djevojčica otrčala prema školi. Svjedokinja koja je naišla (pješice) iz zavoja u magli vidjela je djevojčicu kako se diže i prijavila moga sina.

Moje pitanje je, s obzirom da su odvjetničke usluge vrlo visoke, postoji li mogućnost da se sin sam brani i kakve su mu šanse u tom slučaju? I zašto sutkinja nije pozvala njegovu djevojku koja je bila s njim u autu kao svjedoka na ročište? Jel to znači da postoji mogućnost daljnjih ročišta (u tom slučaju svaki puta 1350 kn???)

I da, može li se na sudu naglasiti činjenica da ne radi u mjestu stanovanja i da mu je auto neophodan?

Hvala unaprijed!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

rebecca64 je napisao:

Naime, prije godinu dana moj sin je optužen da je skrivio samobraćajnu nesreću i pobjegao s mjesta nesreće i dobio je kaznu 4000 kn i godinu dana bez vozačke.

 

On (22) se uključivao vrlo sporo u promet po magli iz sporedne ulice na glavnu s izlaskom iz oštrog zavoja na pješački prijelaz.

:misli:

ova kazna sa ovim opisom prekršaja ne ide "ruku pod ruku"

tu se radi o nečem puno većem!

ili nije policija dobro odradila posao ili vi niste sve naveli? :kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija