Jump to content

Molim pomoć oko blokade računa od fine


zg-znatizelja

Preporučene objave

Poštovani supruga mi je sudužnik po kreditu za reprogram obaveza u zabi. Pošto sam ostao bez posla i ikakvih primanja i podstanari smo sa dvoje male djece u gabuli smo jer su njoj zablokirali cjelu plaću i sad je borba za život doslovno. Svjesni smo da smo sami krivi za sve i 4 rate nismo od kuda imali platiti jer živimo isključivo od ženine plaće i mog povremenog fuša. Sad me zanima kako mogu sjesti na cjelu njenu plaću koja je veća od ukupnog duga po kreditu. Zar po zakonu ne mogu uzeti samo 1/3 njene plaće. Vozaju ju iz fine u banku i tak amo tamo. Dali postoji ikakva ustanova ili kaj drugo di bi se mogli obratit za njihovu krađu. Shvatio bi i da je zakon takav da si cjeli dug naplate ali nije valjda i odkud im pravo da ukradu ono što nije njihovo i to ne daju. Ja sam na rubu i spreman sam im svašta napravit da mi djeca imaju pelene i hranu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Otvorili su joj posebni račun i da što nije došla ranije al kak bi došla kad nisu ni najavili da će blokirat račun. Pa su joj rekli prije otvaranja kao da se požuri dok joj se novac nije potrošio sav!!!! POTROŠIO!! Tko će potrošit ono kaj ne smije? Tko da mi je znat jer kao što rekoh taman da po zakonu mogu uzet odjednom cjeli iznos duga odkuda im pravo da nam istog trena ne daju ostatak suprugine plaće da imamo djeci kupit osnovne stvari i hranu za život?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija