Jump to content

Molim savjet. Razvod sudski završio, podijela imovine.


goodman

Preporučene objave

završio razvod na sudu. Napisala šta je zahtijevala na sudu kod podijele imovine, vratio sobu njoj i neke stvari. Ali hoće sada još razdijelit šta je ostalo kod mene stećeno zajedno u braku. Znam da ima pravo to tražit, ali je rekla na sudu da uzima samo svoje stvari i napisao njezin odvijetnik na papir i poslao mojem odvijetniku. Sada hoće podignut tužbu za dijeljenje imovine jer nisam dao ono šta je tražila. Sada je poćela bit dosadna na mob. mi stalno šalje poruke i zove. Ja sam sa svojim odvijetnikom razgovarao, i rekao je daj joj dadem šta piše na papiru, ito je dobila sve. Slikao ja fotoaparatom kako trpaju stvari još me njezin otac napao zbog slikanja i odgurnuo rukama. Ja sam se okrenuo i otišao jer ne želim tućnjavu oko toga a i nije mi da udaram starije od mene. Pa jel ona može podignut sada tužbu naknadno za podijelu, jer meni nije za te stvari već joj nedam šta ona želi i njezin ljubavnik. Hvala unaprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

goodman je napisao:

završio razvod na sudu. Napisala šta je zahtijevala na sudu kod podijele imovine, vratio sobu njoj i neke stvari. Ali hoće sada još razdijelit šta je ostalo kod mene stećeno zajedno u braku. Znam da ima pravo to tražit, ali je rekla na sudu da uzima samo svoje stvari i napisao njezin odvijetnik na papir i poslao mojem odvijetniku. Sada hoće podignut tužbu za dijeljenje imovine jer nisam dao joj ovo šta smo stekli zajedno u braku samo njezinu sobu, posteljine, deke itd. Sada je poćela bit dosadna na mob. mi stalno šalje poruke i zove. Ja sam sa svojim odvijetnikom razgovarao, i rekao je daj joj dadem šta piše na papiru, ito je dobila sve. Slikao ja fotoaparatom kako trpaju stvari još me njezin otac napao zbog slikanja i odgurnuo rukama. Ja sam se okrenuo i otišao jer ne želim tućnjavu oko toga a i nije mi da udarim starije od mene. Pa jel ona može podignut sada tužbu naknadno za podijelu, jer meni nije za te stvari već joj nedam šta ona želi i hoće jer je našla meni iza leđa ljubavnika. Hvala unaprijed.

 

 

 

Evo javljam se par dana kasnije, dogovorili smo se oko podijele imovine na lijep naćin, ako netko ima slićan slućaj, ma daj joj i nešto više samo da te ostavi na miru. Nastaviš živjet svoj život sa time da kod preuzimanja stvari POTPIŠE da te više nikada ne tuži za podijelu imovine, NAPISATI STVARI ŠTO JE UZELA,i potpisi svijedoka i GOTOVO.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija