Jump to content

Zabrinuti otac 3

Gaze

Preporučene objave

Obavio sam rociste na kojem je "nepristrani" sudac vec u startu pokazao svoj aspekt. Znajuci za moje prijave policiji,CZSS-u,ODO-u,za prijavu pedijatrice zbog nasilja u obitelji od strane moje zene,trajnom napustanju djeteta i mene,i znajuci za zahtjev privremene mjere od strane moje zene,koja joj se odbila uz obrazlozenje da onda ona ne bi uopce bila sa dijetetom,sve je to odlozio na policu nevazecih stvari za koje i ja znam da su kaznena djela.Sto mi je ciniti kad i sudac zanemaruje kaznena djela,a CZSS me i dalje omalovazava sa izjavama kojima me zele natjerati na odustajanje od svega govoreci mi,ponavljam,da se ja sada "kao" brinem i borim za svog sina,a za 10 god. cu moliti Boga da ga ne vidim? Ako ce me svi u Hrvatskoj ignorirati da li imam pravo obratiti se Sudu za ljudska prava u Strasbourg-u? Sto se jos moze uciniti u Hrvatskoj glede moje situacije? :-( :tuzan: :place:

Dijeli na drugim stranicama

Nema svrhe obraćati se sudu u Strasbourgu ako niste iscrpili sve pravne puteve u hrvatskoj, a to znači nakon prvostupanjske odluke žalba Županijskom sudu pa onda tužba Ustavnom sudu zbog povrede vaših prava zajamčenih ustavom.

U ovim predmetima revizija Vrhovnom sudu nije dopuštena.

Ali kažete da je sudac pristran pa me zanima što ste u tom pogledu učinili? Kome ste sve poslali predstavku u kojoj se žalite na postupanje raspravnog suca?

Morate znati vrlo bitnu stvar dok traje sudski postupak, predstavku na postupanje suca morate uputiti Ministarstvu pravosuđa, Upravi za organizaciju pravosuđa od koje trebate zatražiti provođenje inspekcijskog nadzora.

Zatim predstavke uputite na Predsjednika suda, Državno sudbeno vijeće, Vrhovnom sudu, saborskim odborima za predstavke i pritužbe i saborskom odboru za pravosuđe, Vladi RH i Uredu Predsjednika RH.

Jos nista nije poduzeto. 17-og listopada u ponedjeljak sam imao rociste. Do Bozica ce nas ponovno pozvati. Sudac je predsjednik sudskog vijeca. Rezon njegovog ponasanja je trajanje mog predmeta koji ce za 2 mjeseca navrsiti 2 god.i on zeli sto prije to okoncati bez obzira na konsekvence. Sto bih do tada mogao uciniti?

Već sam vam odgovorio što trebate učiniti.

Morate znati vrlo bitnu stvar dok traje sudski postupak, predstavku na postupanje suca morate uputiti Ministarstvu pravosuđa, Upravi za organizaciju pravosuđa od koje trebate zatražiti provođenje inspekcijskog nadzora.

Zatim predstavke uputite na Predsjednika suda, Državno sudbeno vijeće, Vrhovnom sudu, saborskim odborima za predstavke i pritužbe i saborskom odboru za pravosuđe, Vladi RH i Uredu Predsjednika RH.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija