Jump to content

TOTALKA U BiH


anonimno

Preporučene objave

Imao sam prometnu nezgodu na području BiH, odakle sam inače podrijetlom. Nezgoda se dogodila točno na Uskrs 2002. Tijek događanja ide ovako: Vozio sam svojom stranom i ulazio u lijevi blagi zavoj sa isprekidanom crtom. Iz suprotnog smijera je pristizala kolona svatova i jedno vozilo crvene boje za začelja je preticalo kolonu i vozilo prema meni mojom stranom. Nagonski sam se odbio maksimalno desno na bankinu i lagano kočio jer je bilo pjeska uz rub kolnika i na bankini, a vozilo iz suprotnog smijera je u međuvremenu na trenutak stalo i ponovno naglo startalo uz škripu guma i projurilo pokraj mene. Sada mi je moja strana postala slobodna pa sam naglo skrenuo ulijevo da se vratim na asfalt da mogu slobodnije kočiti i upravljati, međutim pri tom manevru vozilo se počelo zanositi i odletio sam udesno sa ceste i prevrnuo se na krov. Zadobio sam teže povrede i bio u nesvjesti. Kad sam izišao iz olupine pitao sam nazočne svatove gdje je taj koji je prošao mimo mene a oni su tvrdili da nikog nije bilo. Ubrzo je došla policija i mene su uputili u bolnicu a kolonu pustili dalje. Ostala su dvojica svjedokaiz svatova i gle čuda, obojica policajci. Ubrzo sam dobio rješenje da sam kriv zbog neprilagođene brzine. Žalio sam se sucu za prekršaje i dobio oslobađajuću presudu. Za naplatiti nastalu totalnu štetu nema što nisam pokušao i ovdje i u BiH. Zadnje što sam učinio, na nagovor odvjetnika, je to da sam tužio Državni Ured Za Osiguranja BiH.

Što mi je činiti? Kakve su mi šanse? Ima li sličnih iskustava? Zaboravio sam napisati da se u fotodokumentaciji očevida vide tragovi koji ulaze u moje tragove zanošenja ali policija tvrdi da su to stari tragovi, pa sam angažirao sudskog vještaka i na osnovu toga prekršajno oslobođen . Molim pomoć

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Žalio sam se sucu za prekršaje i dobio oslobađajuću presudu

 

oslobadjajuca je jedno odbijajuca drugo, po svemu sudeci pao ti je slucaj u zastaru.

ako ti je vjestak izlazio u susret, parnicu protiv osiguranja, dokazni prijedlog pribava spisa sa prekrsajnog i ti je manje vise to. bez obzira sto su odvjetnici uglavnom idioti, jedan tamosnji bi ti dobro dosao pa se dogovri s njim unaprijed, 30% mu je i previse.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija