Jump to content

Lažiranje isprava mogućnost dokazivanja

kobalt

Preporučene objave

Zanima me kako se može dokazati falsificiranje dokumenata kojim je jedna osoba konkurirala i osvojila natječaj za posao? Svi znaju da gospođa o kojoj govorim nema sata radnog staža u struci(med.sestra)...Od diplome naovamo neko se vrijeme vodila na HZZZ kao nezaposlena, zatim joj je muževa pekara uplaćivala doprinose 6mj, iza čega je završila na porodiljnoj naknadi, koja traje do danas. Međutim, ta je osoba podlo lažirala dokument kojim svjedoči kako je obavila pripravnički staž u trajanju od godine dana (radi se o pripravničkom stažu zdravstvenog djelatnika), te s tim dokumentom ostvarila iste uvjete kao i ja koji sam taj staž doista mukotrpno i odradila. Na natječaju je bio potreban odrađen staž i položen ispit. Budući da znam kako se za nju nisu mogli uplaćivati nikakvi doprinosi u mirovinsko i zdravstveno za vrijeme staža(jer nijedna bolnica za nju to nije mogla uplaćivati, kad nikad dana nije odradila), zanima me koji je najbolji način da se to dokaže?Svjedoka imam...čitav grad zna. Svi znaju. I ne postoje ti doprinosi...No, kako to oformiti u nekakav smisleni čin prokazivanja?Ona se samozadovoljno smješka, jer ima pokriće ravnateljice ustanove u koju je primljena(rodbinska veza) iako svi, baš svi znaju da je dokument falsificirala i da iz kuće nije izašla.

Molim Vas da mi kažeze što mi je sad činiti da ispravim ovako očitu nepravdu? Unaprijed hvala!

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija