sentinela objavljeno: 30. listopad 2011. Dijeli objavljeno: 30. listopad 2011. imam 23 godine. roditelji su se razveli. moja majka tuži mog oca radi isplate određene svote novca koju su dogovorili usmeno. ja znam za taj dogovor. ali ne želim svjedočiti zbog određenih razloga. da li imam pravo biti oslobođena svjedočenja pošto sam njihovo dijete? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Draganec odgovoreno: 1. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2011. sentinela je napisao: imam 23 godine. roditelji su se razveli. moja majka tuži mog oca radi isplate određene svote novca koju su dogovorili usmeno. ja znam za taj dogovor. ali ne želim svjedočiti zbog određenih razloga. da li imam pravo biti oslobođena svjedočenja pošto sam njihovo dijete? Imaš pravo Ne, svjedočiti iz tvojih poznatih razloga. Možeš se pojaviti na sudu i izjaviti da ne želiš svjedočiti ili se jednostavno ne odazvati pozivu ako će ti tako pisati u pozivu, ako bude poziva npr.za parnični postupak,a ti pozvan kao svjedok. Druga stvar je ako želiš da se potraživanja riješe u korist...Oca ili Majke. To je moje mišljenje jer sam imao takav slučaj....ali je samo razlika u tome što sam bio maleljetan. Sa njima u hrpu i dogovoriti... jer sudu i odvjetnicima se ne žuri. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sentinela odgovoreno: 1. studeni 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2011. hvala na odgovoru. ne želim svjedočiti jer želim da si sami to riješe. a ne da mene miješaju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sentinela odgovoreno: 5. prosinac 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2011. pretpostavljam da je i moj šogor, sestrin suprug, oslobođen svjedočenja također? tj ima to pravo? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.