Issytop objavljeno: 2. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 2. studeni 2011. Poštovani, Prije desetak godina sudski sam (temeljem svjedočenja sudskih liječnika vještaka) od osiguravajuće kuće dobila odštetu za 10% invalidnost. Zanima me može li se (i pred kojim tijelom) ta invalidnost "verificirati", budući da ja posjedujem samo sudsku presudu u čijem obrazloženju stoji ta invalidnost. Nemam namjeru ići u invalidsku mirovinu, ali se bojim viškova (javna služba)i željela bih zaštititi svoje radno mjesto. Pa kad sam već invalid... Hvala, pozzz Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 2. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 2. studeni 2011. Može se pokrenuti postupak pred HZMO (mirovinsko osiguranje) s time da ovo provedeno vještačenje neće (bitno) utjecati na ovo u tom postupku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Issytop odgovoreno: 2. studeni 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 2. studeni 2011. Tnx. Pozzz Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
antika odgovoreno: 10. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 10. studeni 2011. Moj suprug ima također sličan slučaj. Prije dvije godine stradao je u saobračajnoj nesreči i Liječnici ( sudski vještaci proglasili ga trajno invalidnim 12 posto. On ima šezdeset i jednu godinu života 32 godine radnog staža i pod tim uvjetima nema pravo na prijevremenu starosnu mirovinu. S obzirom da je doživio psihički stres i još uvijek je na lijčenju, postoji li kakovi uvjeti za mirovinu i od kuda krenuti,. molim da mi netko odgovori. Lijep pozdrav. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.