branka_59 objavljeno: 3. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 3. studeni 2011. Naš dužnik odlazi 2005 god. u stečaj. Dolazi stečajni upravitelj..rasprodaje imovinu...namiruje prvi isplatni red (radnike) i počinje sa namirivanjem drugog isplatnog reda 2007 godine. Moja firma se naplatila u jednom manjem dijelu uz obrazloženje da kad završe sudski sporovi (jer se moraju rezervirati sredstva za to) isplata će ići dalje ukoliko bude novaca. Od 2007 godine nemamo nikakve informacije vezane za plaćanje uz napomenu da je moj dužnik otišao u likvidaciju...novaca na žiro računu ima.... Sad imam pitanje: 1. Do kada to može trajati? 2. Zatražiti pismeno obrazloženje od stečajnog suca? 3. Ima li tu nekavih drugih interesa? Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
branka_59 odgovoreno: 9. studeni 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 9. studeni 2011. Jeli moguće da ovo ne zna nitko??????? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.