cynthia objavljeno: 3. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 3. studeni 2011. pozdrav svima! ima li netko nekakav predložak za žalbu. naime, stigla mi je presuda, nemam novaca za odvjetnicu za žalbu jer sam se već naplaćala brdo nepotrebnih ročišta i nezaposlena sam, tako da sada moram žalbu sastavljati sama, pa ako ima netko neki savjet. osnovne elemente žalbe sam našla, ali svejedno bi bilo od velike pomoći ako netko ima predložak. hvala unaprijed! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
severus odgovoreno: 3. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 3. studeni 2011. Drugo soim predloška Vam niti nije potrebno. Možete se koristiti besplatnom pravnom pomoći, doduše. Lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cynthia odgovoreno: 3. studeni 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 3. studeni 2011. na žalost, nemam pravo na besplatnu pravnu pomoć jer imam stan koji prlazi njihove gabarite (30 i nešto m2 čini mi se), gleda se i imovinsko stanje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.