Mirna- objavljeno: 3. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 3. studeni 2011. Cijenjeni, neznam gdje i kako pokrenuti nešto što me muči, nemam mira, nemam sna,,,,proganja me....Naime, padom Vukovara, roditelji su mi ostali u podrumu, jer je otac bio jako bolestan, pa ih , kada su došli kamionima u taj dio grada nisu strpali u kamion, kao skoro sve Hrvate,ostavili su ih u njihovoj kući u podrumu. Neposredno poslije , prema izjavama susjeda ( madjari i srbi) došli su , tzv šešeljevci, i vršili dalje "čišćenje".Susjedi pričaju da su čuli strašne krikove, urlanje, a nisu imali hrabrosti izlaziti van iz svog podruma. U jutro su pronašli moju majku zaklanu, sjedila je na kauču, mrtva. S obzorim da sem ja već bila protjerana, do mirne reintegracije, ništa nisam mogla poduzimati, Po povratku ( mirnom reintegracijom) na moj zahtjev izdan mi je papir na kojem je samo u dvije rečenice pisalo da je moja majka ubijena nasilnom smrću. Neznam godinama, od kuda početi, da bi doznala tko,i zašto je moja majka zaklana.Strah da se nešto neće dogoditi mojoj djeci, ako pokušam doznati ( i recimo doznam) je velik. Ali, proganja me, svakog dana sve više , MORAM , doznati, zašto i tko je ubio moju majku. Pomozite, od kuda krenuti, kome se obratiti, jer osječaj krivice je užasan. Uputite me, što napraviti. Hvla Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.