gravosa objavljeno: 6. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 6. studeni 2011. postovanje, zamolio bih nekoga da mi pojasni. dobio sam pismo od suda u Dubrovniku za ostavinsku raspravu. u pismu ovako pise.. --------------------------------------------------------- POZIV Za ostavinsku raspravu SIME SIMIC Kod ovog suda vodi se postupak za raspravu ostavina iza gore navedene osobe. Pozivate se na rociste u gornjem predmetu na dan......u....sati u ovaj sud soba br... -------------------------------------------------------- ja sam taj "sime simic" i koliko mi je poznato u mojoj blizoj i daljoj porodici nikad nije postojao neko sa imenom SIME SIMIC osim mene, a kamo li da je umro u zadnjih 30 godina a kamo li nedavno.jedino ako nije neki "bogati" uncle from america ili australija a da ja ne znam. da li ovo znaci da je mene neko proglasio mrtvim i da sam ustvari dobio poziv na ostavinsku raspravu samome sebi. zahvaljujem se na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mokronoge odgovoreno: 10. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 10. studeni 2011. Zvuči malo vjerojatno, možda je poziv nespretno napisan, A možda ste stvarno pozvani na nasljedstvo iza nekoga... U svakom slučaju, sve ćete nejasnoće riješiti kad dođete na ostavinsku raspravu u navedeno vrijeme, a možete prema broju predmeta nazvati suca i pitati što trebate ponijeti i iza koga je ostavina i u kojem svojstvu ste pozvani... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sisavac odgovoreno: 15. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2011. Pa, u samom pozivu treba biti navedeno ime i prezime osobe iza koje se postupak vodi...a i broj spisa...ako nije nazovite sud i provjerite o čemu se radi Također pogledajte ima li na pozivu pečat suda i potpis ovlaštenog službenika... Kako je izgledala kuverta, ima li zaglavlje suda i broj spisa O-...../....godina Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.