Jump to content

Produljenje vozačke dozvole


111andja

Preporučene objave

Poštovani,

muči me slijedeći problem: s obzirom da nosim naočale na liječnićkom pregledu dobila sam ograničenje na vozačkoj dozvoli na 6 godina uz napomenu: obavezno nošenje naočala ili kontaktnih leća. 12.12. "istiće " mi vozačka dozvola i morala bih na ponovni liječnički pregled. Kako mi je to već drugo produženje malo su me zatekli kada sam zvala medicinu rada. Prvi puta trebala sam napraviti samo pregled kod okulista, a sada su mi rekli da moram ponoviti kompletni liječnićki pregled!

Osim što ću pola dana izgubit po pregledima, velika je razlika i u cijeni, pa me zanima da li je to po zakonu ili punjenje blagajne Doma zdravlja?

Da li zbilja moram napraviti komplet pregled??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja sam bio 2009. godine na produženje vozačke, te su mi samo za vid napravili liječnički, znači nisam morao raditi kompletni liječnički pregled i dobio sam bez ograničenja, a imao sam prije na 5 godina pa na 10 godina ograničenje. trebate iči kod istog liječnika na pregled gdje ste bili i prvi puta jer tamo se nalazi vaša dokumentacija.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, mora se ići na sve.

 

Vaše zdravstveno stanje je vaša osobna stvar, policija neće ulaziti u detalje zbog čega imate zapreka da vas proglase potpuno zdravim za upravljanje motornim vozilima, napomene koje liječnici navedu u uvjerenju će upisati u vozačku dozvolu, zajedno sa datumom trajanja vozačke dozvole ovisno o roku ponovnog liječničkog pregleda kojeg upiše liječnik medicine rada.

 

U praksi, profesionalnim vozačima samo rade EKG, kontrolu vida i psihotest, sve se završi u sat vremena, a naravno plate kompletan pregled.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija