Zadrugar objavljeno: 6. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 6. studeni 2011. Molim za hitan savjet Jedna moja prijateljica radi u jednoj od Zagrebačkih gimnazija kao spremačica. Invalid je 80% naime ugrađena su joj oba umjetna kuka, pošto nije stekla uvjete za invalidsku mirovinu, odnosno još postoji radna sposobnost bila je raspoređena na lakše radno mjesto na portu, jer ne smije raditi poslove koje traže stajanje duže kretanje i nošenje stvari težih od 5 kg. Za ovo ima pravovaljano rješenje. ravnateljica joj je dostavila rješenje o novom rasporedu po kojem bi trebala raditi na vanjskom i unutarnjem čišćenju sportske dvorane što nikako po nalazima i rješenju komisije ne bi smjela raditi, ne moram napominjati što bi značilo da se slučajno posklizne prilikom čišćenja vlažnih podova tuševa ili zimi snijega i leda. na njeno mjesto je ista ravnateljica postavila potpuno zdravu osobu. Zanima me prava moje prijateljice, obveze prema njoj i kome se možemo obratiti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.