emka objavljeno: 7. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 7. studeni 2011. Poštovani, Molim vas savjet. Naime situacija je slijedeća, firma podijeljena (matična i firma kćer )da tako nazovem.Jedan dio djelatnika ostao u matičnoj firmi, a jedan u drugom ogranku firme(tvrtka kćer)Sada je situacija da se taj posao u matičnih firmi želi dodijeliti novopristiglim mlađim osobama koje nisu stalno zaposlene. Da li je to zakonski moguće, mislim da ukoliko je tako da bi ja trebala ići sa svojim poslom ,i u ugovoru mi piše da ga obavljam. Ima li kakva obveza zakonski kojom bi matična firma prvo morala preuzeti bivše radnike koji ga već rade godinama. Lijepo molim za savjet, hvala puno pozdrava. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
emka odgovoreno: 8. studeni 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2011. Pomoć, stručan, ikakav, bila bih puno zahvalna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 8. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2011. Ne vidim da bi takva obveza morala i mogla postojati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.