Jump to content

bianco zadužnica


sanja88

Preporučene objave

prijavljena sam na burzi i nedavno sam dobila mogucnost da se zaposlim kao volonter u sklopu osposobljavanja za zaposljavanje koje financira burza s 1.600kn mjesecno. e sad postoji kvaka, da bi dobila radno mjesto moram potpisati binco zaduznicu kao osiguranje da cu uredno ispunjavati svoje obveze.

 

da li netko ima slicna iskustva s time?? neznam sta mi je ciniti. noramalno da cu posao prihvatiti, jedva sam cekala da ga dobijem, ali me malo brine ova bianco zaduznica, da li je moguce dobiti posao bez da se zaduznica mora potpisati??

 

molim vas pomozite

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da to sam i mislila.

 

u svakom slucaju nije fer, tko je radisan normalno da ce odgovorno pristupiti radnom mjestu, stoga bi burza mogla smisliti neki drugi nacin kako sankcionirati ljenguze, a ne na ovaj nacin, to treba ukinuti i uvesti nesto drugo, pod hitno, valjda ce skori izbori nesto promjeniti ili cemo svi hodati uokolo zaduzeni do grla i goli, a institucije ce cekati da se netko sagne..... :zao:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija