goga1967 objavljeno: 8. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 8. studeni 2011. Molim Vas savjet. Radim u poznatom trgovačkom neprehrambenom poduzeću. Plaća mi kasni već treći mjesec ( duguju mi treću plaću, ovaj tjedan ide isplata za kolovoz). Suprug mi je nezaposlen i imamo 3 djece. Da li mogu dati izvanredni otkaz i primati naknadu sa burze? Koji je postupak? Primila sam sve obracunske liste za osobni dohodak. Unaprijed zahvaljujem na svakoj pomoći i savjetu. Zabrinuta i očajna... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
opichena odgovoreno: 8. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2011. najbolje ti je nazvati burzu rada i pitati,ali koliko sam ja upucena imas pravo dati izvanredni otkaz zbog neisplata placa,povreda poslodavca i tako ostvarujes sva prava sa burze Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.