Rocky77 objavljeno: 8. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 8. studeni 2011. Poštovani, nezaposlen sam vec godinu dana. Imam priliku se zaposliti, ali ne ugovorom o radu( na odredeno ili neodredeno), vec nekako drukcije, ne znam kakve jos mogucnosti zaposlenja postoje, honorarno vjerojatno. Buduci da nemam fiksnu placu vec proviziju, a iskreno nisam pretjerani optimist (ipak da zaradim 100 kuna bio bih sritan) zanima me kakve su moje obveze i moja prava u takvim slucajevima zaposljavanja. Unaprijed zahvaljujem na odgovorima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 8. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2011. Prava i obveze su sve one koje ćete ugovoriti pretpostavljam ugovorom o djelu, s time da bi trebalo dobro paziti što se to potpisuje i tko će biti obveznik uplate doprinosa. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.